Boldog 33. születésnapot, Dan!

Az Imagine Dragons frontembere, Dan Reynolds a mai napon ünnepli születésnapját, isten éltesse sokáig! El nem tudom mondani, mennyit segített nekem az évek során ez a csodálatos ember, mindenféle túlzás nélkül mondhatom, hogy már nem egyszer megmentette az életemet. Remélem ez az elkövetkezendő év sok jóval és emlékezetes dologgal lesz tele, még az is lehet, hogy az új lemezből is kapunk valamit, egyelőre csupán annyit tudok róla, hogy elmondásuk szerint eddigi legjobb albumukon dolgoznak a srácok, úgyhogy kíváncsian várom, remélem ti is!

Daniel Coulter “Dan” Reynolds 1987. július 14-én született az amerikai Nevada állambeli Las Vegasban.8 tesvére van, és ő született hetedikként Christene és Ronald Reynolds gyermekeként. Édesanyja ügyvéd, édesapja pedig író. Az I Bet My Life című dalt a szüleivel való kapcsolata ihlette.Kezdetben nem volt biztos abban, hogy zenész akar lenni, mert Wayne Sermon egyszer azt mondta neki, hogy

Ne csinálj zenét csak azért, mert akarsz, azt kell érezned, hogy ezt kell csinálnod.

Amikor a Brigham Young University-re kezdett járni, akkor kötelezte el teljesen magát, ugyanis rájött, hogy nem tudna mást csinálni.
Zenei karrierjéről részletesebben a Történetük menüpontban olvashattok.
2016 augusztusában elindította saját lemezkiadóját Night Street Records néven. 2011. március 5-én vette feleségül Aja Volkmant. 2012. augusztus 8-án született meg lányuk, Arrow Eve Reynolds, és 2016 novemberében kiderült, hogy Aja ikrekkel terhes (két lány). Coco Rae és Gia James 2017. március 28-án jöttek világra. Az első fiúgyermekük, Valentine 2019. október 1-jén született meg.
Dan amellett, hogy az Imagine Dragons frontembere, szívesen működik közre más előadókkal, ha dalszerzésről vagy produceri munkákról van szó, többek között az X Ambassadors-szel, Nico Vegával és a The Chainsmokers-szel is dolgozott már együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük