UEFA Bajnokok Ligája döntő fellépés

Tegnap, június 1-jén lezajlott a 2018-19-es európai futballszezon fináléja, azaz az UEFA Bajnokok Ligája döntője, melynek két főszereplője az angol Liverpool és a szintén angol Tottenham volt. Mint ahogy az minden évben lenni szokott, erre a neves eseményre, melyet többtízmillió ember kísér figyelemmel meghívnak egy világszinten ismert előadót, így esett a választás az évről évre egyre sikeresebb együttesre, az Imagine Dragonsre. A srácok többször is említették, hogy ez a fellépés lesz eddigi karrierjük csúcsa, és a sors is úgy akarta, hogy elvállalják a döntő sztárfellépőjének szerepét, hiszen pont ezen a héten ünnepli a banda a 10. évfordulóját, ami hatalmas dolog.

D8COl0kXoAAYkh9.jpg D7_2YtwXYAEbUix.jpg D8CRWqEWsAI6mA5.jpg gettyimages-1147254646-1024x1024.jpg imagine-dragons-en-la-final-de-la-champions_--655x368.jpg
Látványos showt vitt színpadra az Imagine Dragons, mely tulajdonképpen számomra nem volt meglepő, hiszen kétszer is láttam már őket élőben; biztos voltam abban, hogy nem fognak csalódást okozni, ugyanis meg vagyok győződve arról, hogy a Dan Reynolds vezette együttes a világon az egyik legeslegjobb abban, hogy élőben fellépjenek. Szuper egyvelegre esett a fiúk választása, a Believerrel kezdtek, mely utána átváltott az Imagine Dragons valószínűleg valaha volt legismertebb slágerére, a Thunderre, majd a Radioactive következett, mely nagyon izgalmasra sikeredett, hiszen a megszokott módon adták elő a dalt, sok sok dobbal és látványos effekttel, végül pedig az On Top Of The World szólalt meg, mely le is zárta a srácok fellépését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük