Két jelölést kapott az Imagine Dragons az idei Grammy-n!

Sziasztok!
Ahogyan az előző bejegyzésben olvashattátok, a tegnapi napon bejelentették az idei Grammy jelöltjeit, és elég biztosnak véltem, hogy 2014 után ismét jelölést kap az Imagine Dragons. Ezennel ünnepélyesen közlöm veletek, hogy ezúttal is két kategóriában olvasható az Imagine Dragons neve, és bár az általam leírtakkal nem teljesen egyeznek, végül a Legjobb pop vokális album kategóriában a nagy sikerű lemez, az Evolve kapott jelölést, mely 2017. június 23-án jelent meg, második hely volt a csúcsa a Billboard 200 ranglistán, emellett nagy sikereket ért el további listákon is. Itt a Coldplay, Kesha, Lana Del Rey és Ed Sheeran albumai találhatók még meg. A másik kategória pedig ismételten egy fellépésnek köszönhető, ez pedig a Thunderhöz köthető, a pontos megnevezése pedig Legjobb pop duó/együttes fellépés. A Thunder az Evolve album második single-jeként jelent meg, a Billboard 100 listán a harmadik helyig menetelt. Ezen kategóriában a The Chainsmokers és Coldplay Something Just Like This című slágere, Luis Fonsi és Daddy Yankee Despacito-ja, Portugal. The Man’s Feel It Still-je, valamint Zedd és Alessia Cara Stay nevezetű dala verseng még a győzelemért.
Dan Reynolds a következőket nyilatkozta a Billboardnak a jelölésekre reagálva:
A Grammy jelölés egy olyan dolog, amit nem tudsz előre megjósolni, szóval igyekszünk nem nagyon számítani rá előre. De arra kelni ma, hogy két jelölést is kaptunk, hihetetlen meglepetés volt, főleg ilyen elképesztő előadók között. Az Evolve érát tudatosabban és boldogabban kezdtük, mint bármi mást az utóbbi években, és látni azt, milyen visszajelzést kap, mely aztán ilyen jelölésekhez vezet, csak még inkább hálásak lettünk azért, amiért mindennap arra kelhetünk, hogy azzal foglalkozunk, amit szeretünk.
Ezúton is szeretnék gratulálni az Imagine Dragonsnek, reméljük, hogy január 28-án, amikor is megrendezésre kerül a nagynevű díjátadó, legalább az egyik jelölést díjra váltják majd.

Képtalálat a következőre: „evolve imagine dragons”Képtalálat a következőre: „thunder imagine dragons”